Steigers en vlonders

Wij bouwen duurzame en hoogwaardige steigers en vlonders

Wanneer uw tuin aan het water grenst, is een steiger of vlonder dé plek om te genieten. Onze ervaren vakmensen maken vlonders en steigers in alle soorten en maten. We bouwen niet alleen zeer fraaie, maar ook duurzame producten waar u jarenlang plezier van heeft. Benieuwd naar ons werk? Bekijk foto's van recente projecten.

Uw steiger op maat

Voor een vissteiger, een aanlegsteiger voor uw boot of drijvende steiger zit u bij Aannemersbedrijf Van Leijden goed. Wij verzorgen de gehele aanleg; van het plaatsen van de palen en de liggers tot en met het hardhouten of kunststof (composiet) dek.

Steigers van kunststof of hardhout

Er zijn vlonders van hardhout, kunststof of een combinatie daarvan. Veel mensen kiezen voor hardhout; dit geeft een warme, natuurlijke uitstraling en is van hoogwaardige kwaliteit. Ook een steiger met vlonderterras is mogelijk, bijvoorbeeld wanneer uw tuin aan het water is gelegen.

Meer informatie over steigers en vlonders

We gaan graag met u aan tafel om uw wensen te bespreken. Bel Ruud 06 - 53 120 141, Marc 06 - 53 120 140 of stuur een e-mail voor een kennismaking.